Mărci Există 3 mărci

Se afişează 1-3 din 3 articole
 • DOM Watches

  Colectia de ceasuri DOM se adreseaza cunoscatorilor, cu un raport calitate/pret excelent, cu mecanisme automatice de inalta calitate,  isi propune sa vina in intampinarea dumneavoastra cu modele care atrag privirea, cu finisaje deosebite, calitate premium, pe care le poti purta la orice ocazie.

 • GUESS

  Esti in cautarea unui ceas fashion care sa atraga toate privirile? Ai ajuns unde trebuie! Lansata in 1983 cu o linie de ceasuri barbatesti si una de dama, Colectia de ceasuri Guess se facea puternic remarcata, inca de atunci. Cu o imagine consistenta si cu o evolutie continua a gamei de modele, ceasurile Guess au ajuns repede in topul ceasurilor fashion. Cu o atentie sporita la detalii, cu finisaje de inalta calitate si cu un design inovator, ceasurile Guess in combinatie cu alte accesorii Guess au dus la crearea unor noi tranduri fashion in randul celor dornici de schimbare.
  Ceasurile Guess se remarca printr-o gama foarte variata de modele cu functii complexe dar si simple, care acopera cerintele stilurilor casual pana la cele mai sofisticate. 

 • WESSE

  Chiar daca brandul de ceasuri WESSE este unul tanar in industria de ceasuri fashion, acesta se remarca printr-o gama foarte variata de modele atat clasice dar si casual. Colectia de ceasuri Wesse, cu un raport calitate/pret excelent isi propune sa vina in intampinarea ta cu modele care atrag privirea, de inalta calitate, cu finisaje deosebite, pe care le poti asorta la orice ocazie.

Se afişează 1-3 din 3 articole
% REDUCERI %