Cum să măsurați mărimea inelului înainte de a comanda

Mărimi inel femei

Mărimile uzuale pentru inelul unei femei sunt 52, 54, 57 (mărimile limită sunt 59 pentru femei cu degete mai groase și mărimea 49 pentru degete mai subțiri). Acestea sunt marimile: 5,6,7,8,9.

Mărimi inel bărbați

Mărimile 59, 61 și 63 sunt cele mai obișnuite pentru inelele de bărbați. Mărimile de la 65 la 70 sunt pentru degetele mai groase. Acestea sunt marimile: 9,10,11,12,13.

1. Cum determinați mărimea inelului

Înfășurați strâns un centimetru în jurul degetului dumneavoatră – ex. o bucată de hârtie mai dură lată de maxim 2 – 3 mm și lungă de aproximativ 10 mm.

DACĂ NU ÎNFĂȘURAȚI ȘNURUL ÎN JURUL DEGETULUI DUMNEAVOASTRĂ ÎN MOD ADECVAT, MĂRIMEA INELULUI VA FI MAI MARE DECÂT ÎN REALITATE!!!

Clienții care au articulații ale degetelor mai groase ar trebui să țină minte că inelul trebuie să treacă și de acestea. Așadar, este recomandat să alegeți un inel cu o mărime mai mare. Când șnurul este înfășurat în jurul degetului dumneavoastră, faceți un semn pe materialul înfășurat și apoi măsurați distanța dintre semne. Lungimea măsurată în mm este mărimea inelului dumneavoastră.

Imagine pentru cum să măsurați pur și simplu mărimea inelului:

masurare marime inel

masurare inele

Masuri inele


% REDUCERI %