Despre noi

Inca de la inceputuri, Zamora Collection si-a ales ca sens al existentei, crearea celei mai mari si diversificate colectii de bijuterii cu pietre din Romania, produse in editii limitate, satisfacerea celor mai exigente cerinte din domeniu, pastrarea si dezvoltarea continua a relatiilor pe termen lung cu clientii si partenerii nostri.

Colectia de bijuterii Zamora se adreseaza tuturor doamnelor si domnisoarelor, acoperind o gama variata si aproape completa de bijuterii din argint, bijuterii lucrate manual(bijuterii handmade), bijuterii din argint cu pietre naturale, bijuterii clasice, modele de bijuterii argint fabricate in editii limitate, bijuterii vintage sau bijuterii rare, modele de bijuterii egiptene sau modele tribale, bijuterii estivale, bijuterii casual sau moderne dar si modele de bijuterii cu aspect invechit care aduc aminte de alte timpuri.

Preocupata de desavarsirea frumusetii si elegantei feminine, Zamora Collection va ofera modele de bijuterii produse in editii limitate, pictate cu sclipiri de rubin, safir, diamant, smarald, acvamarin, zultanit, chihlimbar, topaz mistic, opal imperial, turcoaz, jasp, sidef, bleu topaz, onix, lapis lazuli, granat, peridot, quartz, citrin, agate, perle, zirconii si marcasite.

Purtand accentele fine ale elegantei, modelate in forme luxoase, ridicate la rang de arta, bijuteriile Zamora Collection sunt create pentru a oferi emotii unice.

Oferite in ocazii speciale sau cumparate pentru implinirea unei dorinte personale, minunatele bijuterii inobileaza persoana care le poarta.

Respectand multitudinea de optiuni si cerinte exprimate de doamne si domnisoare, peste 2000 de modele de bijuterii argint: cercei, inele, coliere, seturi, bratari, lantisoare, verighete, pandantive si ceasuri vor incanta orice persoana dornica de imbogatirea casetei de bijuterii cu exemplarele de exceptie din Colectia Zamora.


O echipa tanara si dinamica, aplecata oricand catre nevoile clientului, va sta la dispozitie pe www.ZamoraCollection.ro


% REDUCERI %