Termenii si conditiile de utilizare a site-ului ZamoraCollection.ro

I. Despre Noi

Serviciul www.zamoracollection.ro este oferit de ZAMORA COLLECTION SRL cu sediul in Calea Bucuresti, Nr.9, localitatea Pitesti, judetul Arges, Romania, Cod postal: 110120, inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J3/815/22.04.2016, avand cod unic de inregistrare 35999740, cont bancar: RO58RZBR0000060018576498 deschis la Raiffeisen Bank Pitesti, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

SC ZAMORA COLLECTION SRL este acreditata de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor să efectueze operațiuni cu Metale și Pietre Prețioase în baza Autorizației nr. 0009668 din data de 17.05.2016 pentru:

1. Vanzarea metalelor pretioase si a pietrelor pretioase;

2. Cumpararea metalelor pretioase si a pietrelor pretioase;

3. Introducerea in tara a metalelor pretioase si a pietrelor pretioase.   

ZAMORA COLLECTION SRL este certificata R.O.I. / E.O.R.I. si livreaza produse si in afara Romaniei (atat in Uniunea Europeana cat si oriunde in lume). Pentru detalii referitoare la livrarea in afara Romaniei, ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:


1. Prin e-mail la adresa contact(@)zamoracollection.ro (indepartati parantezele) - pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri money back, etc.;
2. Prin telefon la numarul: +40752838383.


II. Despre zamoracollection.ro

www.zamoracollection.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

III. Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul www.zamoracollection.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, imagine produs, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.zamoracollection.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.zamoracollection.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.zamoracollection.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.zamoracollection.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

IV. Inregistrarea ca utilizator

Site-ul www.zamoracollection.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.zamoracollection.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.zamoracollection.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.zamoracollection.ro
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
www.zamoracollection.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.zamoracollection.ro Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele www.zamoracollection.ro , numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
www.zamoracollection.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

V. Datele Personale

Prin inregistrarea ca utilizator al www.zamoracollection.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.zamoracollection.ro De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.zamoracollection.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de www.zamoracollection.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca Societatea noastra necesita datele personale doar in vederea expedierii marfurilor si materialului informational catre clientii sai.

VI. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.zamoracollection.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
- identificarea si alegerea produselor;
- inregistrarea dvs. ca utilizator al www.zamoracollection.ro; 
- efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza la primirea coletului, la curier sau Posta Romana, online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus si pretul livrarii daca este cazul. Daca produsele comandate fac parte din categorii de produse care li se aplica timbru verde, pretul va include si pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.
- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul(cardul) de garantie, certificatul(cardul) de calitate, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.zamoracollection.ro , sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

VII. Cum cumpar

VII.1. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.zamoracollection.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat.

Zamora Collection SRL depune eforturi constante si sustinute, pentru a avea un raport corect intre pret si calitatea produselor comercializate.

VII.2. Metode de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: , plata cu cardul, transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1). Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea. Mai multe detalii despre plati sunt disponibile la adresa https://zamoracollection.ro/content/5-modalitati-plata

Taxele de livrare sunt in limita a 1 kg, si sunt dupa cum urmeaza:

in tara 0-1 kg --19 lei Curier rapid

0-1 kg--15 lei -- Posta Romana

Peste 1 kg pretul transportului se recalculeaza.

VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul www.zamoracollection.ro prin transfer bancar/ordin de plata?

Puteti cumpara produse prin www.zamoracollection.ro urmand 3 pasi:
a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Comanda acum".
b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator". Daca adresa de livrare, sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa contact@zamoracollection.ro in maximum 24 de ore.

VIII. Garantia produselor si politica de retur

Produsele achiziționate prin intermediul magazinului online www.zamoracollection.ro sunt însoțite de certificat de garanție, ce atestă autenticitatea și calitatea acestora.

Produsele cumparate se pot returna in ambalajul original (produsele returnate trebuie sa fie nedeteriorate, in conditii optime pentru a fi puse din nou in vanzare, insotite de factura fiscala si certificatul de garantie) in termen de 14 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. 

Produsele returnate, ajunse la sediul Zamora Collection SRL vor fi supuse unei expertize autorizate pentru a fi verificata integritatea lor fizica.

- In cazul in care se constata deteriorarea produselor sub orice forma acestea vor fi refuzate si returnate cumparatorului. In acesta situatie costurile de expertizare si transport vor fi facturate cumparatorului.

-In cazul in care acestea respecta in totalitate politica de retur si sunt noi, nedeteriorate, in ambalajul original costul acestora va fi platit de vanzator intr-un cont bancar al cumparatorului care va fi comunicat pe email in scris la adresa contact(@)zamoracollection.ro(indepartati parantezele).

Prin cumpararea produselor de pe www.ZamoraCollection.ro , clientul este de acord ca Zamora Collection Srl nu raspunde pentru deteriorarea produselor prin transport.


In cazurile in care produsele le vom inlocui/schimba sau va vom inapoia costul acestora aceasta se va realiza in cel mult 5 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Nu fac obiectul inlocuirii/schimbarii sau returnarii costului produsului, produsele care prezintă defecte cauzate de lovituri, rupturi, purtare sau manipulare neadecvate.

Bijuteriile din argint comercializate de www.zamoracollection.ro sunt verificate si certificate, au o puritate de 92,5% si marcate de ANPC Directia - Metale si Pietre Pretioase care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat.

Este recomandat sa feriti bijuteriile de lovituri si sa dati jos bijuteriile inainte culcare, inainte de a face baie, de a spala vasele sau inaintea altor activitati similare in care bijuteriile ar veni in contact cu apa, detergentii, produse cosmetice si chimice.

Zamora Collection nu garanteaza autenticitatea pietrelor montate pe bijuterii. Majoritatea pietrelor sunt pietre de sinteza, sintetice, artificiale sau imitatii, facute in laborator, care reproduc, pe cat posibil, unele dintre calitatile si proprietatile celor naturale. In cazurile in care pietrele sunt naturale, acestea pot prezenta mici diferente si imperfectiuni de culoare sau crapaturi, acesta nu este un defect, este aspectul lor natural.

Garantia prevede faptul ca bijuteriile de argint sunt marcate si nu isi schimba proprietatile in cazul utilizarii corespunzatoare pe o perioada de 2(doi) ani de la data achizitiei. Garantarea metalului pretios din care sunt produse bijuteriile este demonstrata de marcarea ANPC - Directia Metale Pretioase si Pietre Pretioase si se acorda "pe viata". Reclamarea unei probleme legate de garantia produsului se face in termen de maxim 30 de zile de la data achizitiei produsului.

Pentru intretinerea corecta a bijuteriilor Zamora vă recomandăm:

Bijuteriile din argint 925 netratate cu rodiu se pot oxida (innegri) in contactul cu umezeala sau caldura excesiva - acesta nu este un defect. Curatati bijuteriile din argint simplu cu bicarbonat sau cu solutii speciale pentru curatarea argintului, pentru a le reda stralucirea. Pentru ingrijirea bijuteriilor si pastrarea stralucirii acestora va recomandam sa utilizati o carpa moale, speciala pentru curatarea acestora.
Să purtați cu grijă bijuteriile încrustate cu pietre sau perle, deoarece montura acestora nu rezistă șocurilor mecanice .Nu purtați bijuteriile în timpul activităților fizice.
Să păstrați bijuteriile în cutiile primite la achiziționarea produselor sau în alte cutii destinate bijuteriilor.
Să nu purtați bijuteriile în timpul activităților casnice / brute sau a acelora în care există posibilitatea ca acestea să intre în contact cu substanțe chimice ce pot eroda metalul. Metalul prețios îți poate pierde strălucirea în timp dacă intră frecvent în contact cu agenți precum parfumul, apa sărată, creme de piele, fixativ pentru păr, clor sau sulf.
Nivelul de mătuire apărut depinde de pielea purtătorului și de rutina de îngrijire a pielii acesteia.
Nu expuneți bijuteriile la substanțe chimice dure. Agenții de curățare pot altera culoarea și strălucirea bijuteriilor. Pentru a menține luciul bijuteriilor, se recomandă scoaterea acestora înainte de dușuri sau treburi casnice. Metalul prețios îți poate pierde strălucirea în timp dacă intră frecvent în contact cu agenți precum parfumul, apa sărată, creme de piele, fixativ pentru păr, clor sau sulf.
Nivelul de mătuire apărut depinde de pielea purtătorului și de rutina de îngrijire a pielii acesteia.
Nu expuneți bijuteriile la substanțe chimice dure. Agenții de curățare pot altera culoarea și strălucirea bijuteriilor.

În funcție de gradul utilizării, vă recomandăm ca bijuteriile să fie examinate și curățate de către un bijutier cel puțin o dată pe an.

Conform legii 449/2003, art.11 alin.2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor. 
Aceasta garantie nu include deteriorarea provocata bijuteriei din cauza nerespectarii indicatiilor , accidentelor, a neatentiei, a neglijentei, a utilizarii necorespunzatoare a acesteia sau a altor factori care nu au legatura cu defectele de material sau de manopera. Orice reparatie la produsele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit sau se va inlocui in conditiile OG nr.21/1992 revizuita, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari, mai degraba decat utilizarea necorespunzatoare a bijuteriei de catre cumparator. in cazul inlocuirii, nu garantam ca va fi livrat acelasi model. Daca nu este disponibil acelasi model, se va livra un model similar avand o valoare echivalenta. Garantia pentru bijuteria de inlocuire va fi valabila pe o perioada de un an de la data inlocuirii.

Conform O.G. 21/1992, garantia consta in remedierea gratuita a deficientelor aparute la produse in cadrul termenului de garantie si care nu sunt imputabile consumatorului. Aceasta remediere se va face intr-un termen rezonabil stabilit prin reglementari.

Conform aceleiasi ordonante, vanzatorul este obligat, la cererea consumatorului sa inlocuiasca produsul sau sa restituie contravaloarea acestuia, numai in cazul in care timpul de neutilizare al produsului, din cauza deficientelor aparute in cadrul termenului de garantie, depaseste 10% din acest termen. Restituirea contravalorii sau inlocuirea produsului, se face numai dupa constatarea imposibilitatii folosirii acestuia si numai daca aceasta situatie nu este imputabila cumparatorului. 

Reparatiile de service pentru cazurile de deteriorare a bijuteriei din cauza nerespectarii indicatiilor , accidentelor, a neatentiei, a neglijentei, a utilizarii necorespunzatoare a acesteia sau a altor factori care nu au legatura cu defectele de material sau de manopera vor fi facturate cumparatorului.

Drepturile consumatorului sunt conforme cu O.G. nr.21/1992 republicata si LEGEA nr. 449/2003, precum si altor modificari ulterioare. Drepturile consumatorului nu sunt afectate de conditiile de garantie prevazute in "Termeni si conditii".

Garanția nu include produsele care prezintă defecte cauzate de lovituri, rupturi, purtare sau manipulare neadecvate.

Certificatele de garanție(cardurile) pentru bijuteriile comercializate de www.zamoracollection.ro sunt întocmite în conformitate cu legile în vigoare.

Certificat de calitate si garantie


1.CLAUZE ȘI CONDIȚII DE GARANȚIE


Prezentul certificat atestă calitatea produsului livrat și conformitatea acestuia cu standardele internaționale corespunzătoare clasei în care se încadrează. 
Acest certificat de garanție atestă faptul că bijuteria este realizată din metalul pretios mentionat și nu își schimbă proprietățile în cazul utilizării corespunzătoare a acesteia pe o perioadă de 2(doi) ani de la data achiziției, menționată pe factura sau bonul fiscal, dupa caz.

2. CERTIFICAT DE GARANȚIE


Prin prezentul certificat de garanție(card de garantie) emis de SC ZAMORA COLLECTION SRL, CUI: RO 35999740, J3/815/22.04.2016, se atestă că produsele Zamora – inele, cercei, brățări, coliere, pandantive, ceasuri, lantisoare – îndeplinesc parametrii și cerințele de calitate în conformitate cu normele legale în vigoare si sunt marcate de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor – Direcția pentru Metale Prețioase și Pietre Prețioase.
Perioada de garanție este de 2(doi) ani de la data achiziției. Produsele vor fi schimbate numai dacă nu au fost purtate.
Drepturile consumatorului sunt conforme cu O.G. nr.21/1992 republicată și legea 449/2003. Drepturile consumatorului nu sunt afectate de condițiile de garanție prevăzute în acest Certificat de Garanție.

IX. Descrierea si returnarea produselor

www.zamoracollection.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.zamoracollection.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.zamoracollection.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
- de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.

In cazul in care se doreste returnarea partiala sau totala a unor produse(conform legii si respectand termenii si conditiile site-ului www.zamoracollection.ro) care au fost comandate si livrate facand obiectul promotiei care se refera la acordarea transportului gratuit pentru comenzi mai mari de 300 ron(tva inclus), rezultand o valoare finala a produselor efectiv cumparate(valoare factura initiala minus valoare factura produse returnate) mai mica decat 300 ron(tva inclus), transportul initial al acestora va fi facturat clientului si scazut din suma totala de returnat.

X. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.zamoracollection.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.zamoracollection.ro , transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pewww.zamoracollection.ro , cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale.www.zamoracollection.ro
www.zamoracollection.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor. Site-ul www.zamoracollection.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. www.zamoracollection.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

XI. Forta Majora

www.zamoracollection.ro , afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.zamoracollection.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.zamoracollection.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.zamoracollection.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.zamoracollection.ro , erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XII. Publicitatea

www.zamoracollection.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.zamoracollection.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XIII. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

www.zamoracollection.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email:contact@zamoracollection.ro, sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul "Despre noi" din prezentul contract.

XIV. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.zamoracollection.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile www.zamoracollection.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Zamora Collection SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului Pitesti.

XV. Prezentarea ofertei

Zamora Collection SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.zamoracollection.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.zamoracollection.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala.


% REDUCERI %