Filtru produse

Activeaza filtre:
  Disponibilitate
  Producator
  Ceasuri Guess

  Esti in cautarea unui ceas fashion care sa atraga toate privirile? Ai ajuns unde trebuie! Lansata in 1983 cu o linie de ceasuri barbatesti si una de dama, Colectia de ceasuri Guess se facea puternic remarcata, inca de atunci. Cu o imagine consistenta si cu o evolutie continua a gamei de modele, ceasurile Guess au ajuns repede in topul ceasurilor...

  Esti in cautarea unui ceas fashion care sa atraga toate privirile? Ai ajuns unde trebuie! Lansata in 1983 cu o linie de ceasuri barbatesti si una de dama, Colectia de ceasuri Guess se facea puternic remarcata, inca de atunci. Cu o imagine consistenta si cu o evolutie continua a gamei de modele, ceasurile Guess au ajuns repede in topul ceasurilor fashion. Cu o atentie sporita la detalii, cu finisaje de inalta calitate si cu un design inovator, ceasurile Guess in combinatie cu alte accesorii Guess au dus la crearea unor noi tranduri fashion in randul celor dornici de schimbare.
  Ceasurile Guess se remarca printr-o gama foarte variata de modele cu functii complexe dar si simple, care acopera cerintele stilurilor casual pana la cele mai sofisticate. 

  Mai multe

  Ceasuri Guess 

  Conține 21 produse.
  Se afişează 1-21 din 21 articole
  Se afişează 1-21 din 21 articole
  % REDUCERI %