Filtru produse

Activeaza filtre:
  Bijuterii Opal

  Bijuteriile din argint împodobite cu pietre de opal combina un amestec fascinant de frumusețe eterică și eleganță atemporală. Opalul, renumi pentru jocul uimitor de culori, schimbă nuanța odată cu lumina, afișând sclipiri de roșu, albastru, verde și violet vibrant. Acest fenomen unic, cunoscut sub numele de opalescență, conferă fiecărui opal o a...

  Bijuteriile din argint împodobite cu pietre de opal combina un amestec fascinant de frumusețe eterică și eleganță atemporală. Opalul, renumi pentru jocul uimitor de culori, schimbă nuanța odată cu lumina, afișând sclipiri de roșu, albastru, verde și violet vibrant. Acest fenomen unic, cunoscut sub numele de opalescență, conferă fiecărui opal o alură misterioasă și captivantă, făcând fiecare bijuterie cu adevărat unică.
  Asezate in luciul stralucitor al argintului, pietrele de opal sunt puse in valoare, culorile lor parand mai vii si mai luminoase. Calitățile reflectorizante ale argintului completează natura dinamică a opalului, permițând pietrei prețioase să strălucească cu fiecare mișcare. Indiferent dacă este montat într-un inel delicat, un pandantiv complicat sau intr-o pereche de cercei eleganți sau casual, combinația de argint și opal creează bijuterii care sunt atât contemporane, cât și clasice.
  Purtarea de bijuterii din argint cu pietre opal aduce o notă de magie și rafinament oricărei ținute. Culorile în continuă schimbare ale opalului simbolizează creativitatea, pasiunea și spontaneitatea, în timp ce decorul argintiu adaugă un aspect modern și elegant. Această combinatie armonioasă are ca rezultat piese care nu sunt doar frumoase, ci și bogate în semnificație și simbolism.
  Bijuteriile din argint cu opal din Colectia Zamora sunt perfecte pentru cei care apreciază extraordinarul și unicul. Fiecare piesă este o mărturie a minunilor naturii și a talentului bijutierilor de a face bijuterii cat mai fine si deosebite. Fie că sunt alese pentru aspectul său izbitor sau semnificația sa simbolică, bijuteriile din argint cu pietre opal vor încânta, devenind un plus neprețuit in cadrul oricărei colecții.

  Mai multe

  Bijuterii Opal 

  Conține 102 produse.
  pe pagină
  Se afişează 1-24 din 102 articole
  Se afişează 1-24 din 102 articole
  % REDUCERI %