Bijuterii argint

Colectia Zamora de bijuterii argint.

Istoria argintului ne ofera date uluitor de interesante!

Obiectele gasite de catre arheologi, inscrisurile pe materiale nebanuite, biblia si cartile vechi sunt exemple de urme ale existentei sale milenare.

Pentru argint, 5000 de ani pare a fi clipa trecuta de cand apareau primele mine de argint (in jurul anil...

Colectia Zamora de bijuterii argint.

Istoria argintului ne ofera date uluitor de interesante!

Obiectele gasite de catre arheologi, inscrisurile pe materiale nebanuite, biblia si cartile vechi sunt exemple de urme ale existentei sale milenare.

Pentru argint, 5000 de ani pare a fi clipa trecuta de cand apareau primele mine de argint (in jurul anilor 3000 i.e.n) si procesul de rafinare a argintului- numit cupelatie- inventat de caldeeni, (in jurul anului 2500 i.e.n), descris de biblie.

Sub forma de monezi, icoane, bijuterii si comori, argintul si-a adus din plin contributia la lada de zestre a Terrei!

Pentru a nu fi confundat, pretiosul metal- alb are trecut pe cartea de identitate, alaturi de numele ,,argint”, prenumele ,,bijuterie”!

Bijuteria din argint, obiectul de podoabă confecționat cu scopul de a înfrumuseța purtatorul sau de a-i etala bunăstarea, a ramas pana in zilele noastre utilizarea de pret a minunatului metal.

Recunoscute cu valoare de monezi, obiectele de podoabă confectionate din argint au fost folosite si ca obiecte de schimb. Acest lucru a facut ca atunci când se descoperă o cantitate relativ mare de bijuterii din argint sa se spuna ca s-a descoperit o comoară.

Vremurile moderne pe care le traim si-au pus din plin amprenta pe industria bijuteriilor. Bijuteriile din argint se afla si acum in prim planul frumusetii si valorii, datorita suportului dat metalul pretios, datorita tehnicilor de imbunatatire a rezistentei lui nepatinat de timp prin acoperirea cu aur si rodiu, precum si a accesorizarii cu nestemate naturale si pietre si perle sintetice de o rara frumusete.

Maleabilitatea pretiosului metal il face usor de prelucrat intr-o gama larga de tipuri de bijuterii, concretizata in: inele, bratari, cercei, brose, coliere , seturi, etc.

De aici puteti achizitiona un inel, care poate fi purtat pe deget ca bijuterie- decorativa sau cu semnificatia sentimentala de inel de logodna, o bratara frumoasa care imita forma inelului, care poate fi asortata cu el, ambele putand fi accesorizate ce perle sau pietre colorate identic.

O brosa care sa va puna in evidenta bustul, un colier din argint cu pietre colorate si suprafete slefuite la diverse unghiuri spre implinirea reflexiei multiple, sunt micile minuni ale colectiei noastre.

Forma completa a bijuteriilor este reprezentata de seturile formate din inel, bratara, cecei si colier, realizate in model unic si acesorizate cu pietre similare.

Toate aceste bijuterii din argint pot deveni comorile dumneavoastra de suflet, pe care le puteti expune zilnic ca accesorii la tinutele vestimentare folosite in orice context social sau profesional.

Mai multe

Bijuterii argint 

Conține 1494 produse.

Subcategorii

  • Inele argint

    Pe lista celor mai indragite bijuterii, locul de onoare il ocupa inelele!

    Oferite in ocazii speciale sau cumparate pentru implinirea unei dorinte personale, minunatele bijuterii accesorizate cu pietre de toate tipurile, de la nestemate si perle pana la pietrele semipretioase si cele obtinute in laboratoarele inteligentei umane, inelele au  innobilat degetul inelar, caruia ii sunt destinate.

    Frumuseti creatoare de legende sau inspirate din ele, inelele au schimbat aspectul femeilor, al lumii, au modificat relatiile dintre oameni, au creat amintiri, au unit si au schimbat destine. Minunatele inele!

    Colectia noastra de bijuterii ofera inelelor un spatiu larg de expunere, prezentandu-le in diferite modele confectionate din argint sau din argint placat cu metalul care se opune trecerii timpului-rodiul.

    Cu perle sau pietre precum: diamantul, rubinul, safirul, smaraldul, opalul, turcoazul, acvamarinul, lapis lazuli, granatul, jaspul, sideful, onixul, peridotul, citrinul sau marcasitele, oferite de darnica natura sau confectionate de om in incredibil de frumoase culori si nuante, cu finisaje stralucitoare, modelate in forme luxoase, ridicate la rang de arta, inelele din argint din Noua Colectie Zamora vizand limita combinatiilor posibele, respecta multitudinea de optiuni, trimitand gandul spre infinitatea universului stelar.

    Inelele colectiei  noastre dau armonie interactiunii cu corpul, eleganta si originalitate, pot schimba stralucirea sufletului si relatiile dumneavoastra cu cei dragi!

  • Brăţări argint

    Cea mai frumoasa si mai interesanta istorie, istoria bijuteriilor, ofera din plin trairea intalnirii cu  regina bijuteriilor: bratara.

    Preferate, in egala masura, de femei si barbati, realizate sub forma inelara sau sub forma de lantisor, confectionate din metale pretioase sau semipretioase, bratarile sunt accesorii spectaculoase, cu modele captivante, create pentru intensificarea efectului de eleganta, distinctie si lux.

    Colectia noastra de bijuterii va prezinta bratari din argint si argint rodiat, cu cele mai interesante designuri, impodobite cu perle si pietre colorate, translucide si transparente, de frumuseti uluitoare, care pot da stropul desavarsirii unei tinute elegante, purtate in cursul zilei sau seara. 

  • Cercei argint

    In antichitate,  atat femeile cat si barbatii  isi impodobeau urechile cu cercei sau pietre pretioase ca semn al bogatiei si importantei sociale.

    Astazi, frumoasele podoabe, aflate intr-o continuua redefinire, adevarate opere de arta prin modelele elaborate sub care se prezinta, pun in evidenta, in egala masura, valoarea metalelor pretioase din care sunt confectionate, a pietrelor si perlelor cat si  frumusetea feminina, finetea si delicatetea  trasaturilor,  ducand stralucirea femeii la forma universala a adoratiei.

    Zamora Collection va ofera cercei din argint si argint rodiat, plini de jocul de culori si stralucirea celor mai frumoase pietre semipretioase, naturale sau obtinute prin maiestria omului, minutios prelucrate, accesorii exclusiviste, adevarate cupe de lux, autentic si magie.  

  • Coliere argint

    Desavarsirea liniei de eleganta a unei tinute feminine este data de colier.

    Plin de romantism, premiant al concursului de stralucire, cadou irezistibil, colierul imbogateste

    valoarea unei tinute feminine cu stropul de rafinament necesar.

    Rochii elegante de seara sau de zi, costume sau tinute office, primesc binecuvantarea admiratiei  prin accesorizarea lor cu coliere pline de stelele multicolore ale nestematelor naturale sau produse de om.

     Zamora Collection, adepta elegantei depline, va ofera cele mai minunate coliere din argint si argint rodiat, pictate cu sclipiri de rubin, safir, diamant, smarald, acvamarin, zultanit, opal, turcoaz, jasp, sidef, onix, lapis lazuli, granat, peridot, citrin si marcasite, create de chimia  bijuteriilor.

    In fata tabloului cu pictura numita colier, singurul gand care se contureaza este acela ca sublimul trebuie sa ne apartina.   

  • Seturi bijuterii argint

    Accesorii pretioase, seturile de bijuterii din argint sunt magicul univers al implinirii elegantei feminine.

    Adevarate spectacole de exuberanta, emanand notele puternice ale stilului nobil, pline de fermecatorul specatacol de sclipiri, imbinari de coliere, cercei, inele si bratari, cu forme picate din cerul imaginatiei umane, pline de perle si pietre dumnezeiesti de frumoase, seturile din argint reprezinta intregul de frumos, numit minune.

    Gama noastra de bijuterii vi le prezinta in plenitudinea acestor calitati si va face partasi la spectacolul binecuvantarii de a va impodobi cu ele.   

  • Pandantive argint

    Avand in vedere interesul manifestat de-a lungul anilor de catre doamne si domnisoare, privind moda bijuteriilor din argint si argint rodiat,  Zamora Collection si-a extins gama cu noi si noi sortimente, in cadrul carora minunatele pandantive ocupa locul de onoare, binemeritat.

    In stil clasic sau modern, incarcate de perle sau de pietre colorate, pandantivele ofera posibilitatea speciala de a se asorta cu rujul sau culoarea ochilor, cu bluza pictata cu flori, cu desene geometrice sau abstracte.

    Realizate in diferite forme, adevarate picaturi de bucurie si stralucire, pandantivele atasate lantisoarelor din argint si din argint rodiat, pun in valoare decolteul, dau distinctie si aer de festivitate oricarei rochii. 

  • Lantisoare argint

    Lantisoarele din argint, bijuterii destinate in egala masura doamnelor si domnilor, simple sau accesorizate, pot fi putrate in orice imprejurare.

    Realizat si purtat in diferite feluri, de la cel simplu, de siret din argint si argint rodiat, purtat ca atare, pana la cel in care i se poate atasa o perla, o cruciulita, un pandantiv, simbolul unei zodii,  sau o piatra pretioasa. Lantisorul de argint este cea mai accesibila  bijuterie,  este bijuteria fara varsta, destinata tuturor varstelor!

    Colectia Zamora va ofera posibilitatea de a alege intre nenumarate modele si exemplare de lantiosare din argint si argint rodiat.

  • Verighete argint

    Verighete argint

  • Ceasuri argint

    Ceasuri din argint

pe pagină
Se afişează 913-936 din 1494 articole
Se afişează 913-936 din 1494 articole
% REDUCERI %