Filtru produse

Activeaza filtre:
    Inele argint

    Pe lista celor mai indragite bijuterii, locul de onoare il ocupa inelele!

    Oferite in ocazii speciale sau cumparate pentru implinirea unei dorinte personale, minunatele bijuterii accesorizate cu pietre de toate tipurile, de la nestemate si perle pana la pietrele semipretioase si cele obtinute in laboratoarele inteligentei umane, inelele au  innob...

    Pe lista celor mai indragite bijuterii, locul de onoare il ocupa inelele!

    Oferite in ocazii speciale sau cumparate pentru implinirea unei dorinte personale, minunatele bijuterii accesorizate cu pietre de toate tipurile, de la nestemate si perle pana la pietrele semipretioase si cele obtinute in laboratoarele inteligentei umane, inelele au  innobilat degetul inelar, caruia ii sunt destinate.

    Frumuseti creatoare de legende sau inspirate din ele, inelele au schimbat aspectul femeilor, al lumii, au modificat relatiile dintre oameni, au creat amintiri, au unit si au schimbat destine. Minunatele inele!

    Colectia noastra de bijuterii ofera inelelor un spatiu larg de expunere, prezentandu-le in diferite modele confectionate din argint sau din argint placat cu metalul care se opune trecerii timpului-rodiul.

    Cu perle sau pietre precum: diamantul, rubinul, safirul, smaraldul, opalul, turcoazul, acvamarinul, lapis lazuli, granatul, jaspul, sideful, onixul, peridotul, citrinul sau marcasitele, oferite de darnica natura sau confectionate de om in incredibil de frumoase culori si nuante, cu finisaje stralucitoare, modelate in forme luxoase, ridicate la rang de arta, inelele din argint din Noua Colectie Zamora vizand limita combinatiilor posibele, respecta multitudinea de optiuni, trimitand gandul spre infinitatea universului stelar.

    Inelele colectiei  noastre dau armonie interactiunii cu corpul, eleganta si originalitate, pot schimba stralucirea sufletului si relatiile dumneavoastra cu cei dragi!

    Mai multe

    Inele argint 

    Conține 385 produse.
    pe pagină
    Se afişează 1-24 din 385 articole
    Se afişează 1-24 din 385 articole
    % REDUCERI %