Noua Colectie de bijuterii din argint cu Zultanite de la Zamora

Noua Colectie de bijuterii din argint cu Zultanite de la Zamora

Zamora Collection deschide acest sezon, cu o minunata colectie de bijuterii din argint cu zultanite.

Interesata de implinirea celor mai variate dorinte in problema de bijuterii din argint, colectia noastra si-a propus sa scoata in evidenta, in fiecare sezon, o gama de bijuterii ornate cu un anumit tip de piatra.

Acesta este sezonul zultanitelor!

Frumoasele pietre care au fascinanta proprietate de a ,,risipi lumina” intr-un mod specific, schimbandu-si culoarea in functie de tipul de lumina cu care interactioneaza, face zultanitele piatre unice si preferate.

De la descoperirea sa, in anul 1801 in Muntii Ural, si pana in prezent, utilizarea zultanitului in industria bijuteriilor a crescut neincetat.

Turcia, cel mai mare depozit de zultanite din prezent, i-a dat zultanitului din bijuteriile de calitate si alte denumiri comerciale precum Csarite, Ottomanite.

Din lumea acestor bijuterii Zamora Collection aduce in colectia actuala o varieteta de modele care incanta orice iubitor de frumos.

Bijuteriile din argint cu zultanite din acest sezon aduc alaturi de inegalabila frumusete a pietrelor si o mare varietate de modele de monturi din argint rodiat care are un placut aspect de aur alb.

Combinatii minunate in care pietrele de zultanit imbinate cu zirconii diamantii, daltuite in forme geometrice sau in forme speciale, sunt asezate in cupe din argint rodiat, punandu-se in valoare reciproc, aduc in fata privitorilor cele mai inedite imagini de coliere, cercei, inele, pandantive si bratari.

Cele mai frumoase daruri au fost si au ramas bijuteriile!

Zamora Collection incearca sa prezinte cel mai bun raport pret-calitate pentru bijuteriile din argint.

Cu sentimentul implinirii gusturilor fine si variate ale cumparatoarelor sale, va facem invitatia de a accesa noua gama de bijuterii Zamora si a implini prin podoabele ei din argint rodiat cu zultanite , frumusetea lunii codourilor din acest an.

Lasati un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Nume:
E-mail: (nu va fi publicat pe site)
Comentariul dumneavoastra:
Tastati codul Captcha
% REDUCERI %